2014-09-01 09:06:47• hírek • astronet.hu

Napi horoszkóp: Bika - Karrierje csúcsán jár

Napi horoszkóp szeptember 1-re a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos horoszkóp

Kos III. 21. - IV. 19.

Bolygója a misztikus Skorpió jegyében jár, érdeklődése új dolgok felé fordul. Érdekes dolgokat tanulhat a szellemidézés, kártyavetés vagy az asztrológia témakörében. Minden változtatás, amit az otthonán most végez, kedvező lehet a jövőre nézve.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Bika

Bika IV. 20. - V. 20.

Karrierje csúcsán jár, ami nem azt jelenti, hogy nincs hová továbblépni, de egy jó időszak, hogy a magasból körülnézzen, értékeljen. Ha jó helyen van, akkor hajrá tovább, ha azonban kétségei vannak, akkor lehet, hogy ideje váltani. Akár teljesen más irányba

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - ikrek

Ikrek V. 21. - VI. 21.

A Hold ma a társas kapcsolatok és a nyilvános viszonyok házába lép: számíthat rá, hogy ma semmi sem fogja hidegen hagyni érzelmileg. Ez jelenthet veszekedést is persze, de az érzelmi túlfűtöttség bármilyen pozitív formáját is.

Napi horoszkóp - rák

Rák VI. 22. - VII. 22.

Ha kedves és melegszívű társával a hétvégén, akkor csodákra számíthat: szinte a régi szerelem ébred újjá szívében. Ha még pártalan, akkor pedig minden esélye megvan rá, hogy társra találjon.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Oroszlán

Oroszlán VII. 23. - VIII. 22.

Ha eddig nem használta volna ki a jegyén átvonuló Vénusz jótékony hatását, akkor ideje megtenni: látogassa meg kozmetikusát, vagy vegyen magának is valami szép ruhát karácsonyi bevásárlásai közepette! A cukrászdákat azonban messziről kerülje el!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Szűz

Szűz VIII. 23. - IX. 22.

Munkájában új kihívásoknak kell megfelelnie, ha új munkahelyen jár, akkor pedig kezd igazán magára találni. Az önelégültséget azonban jól kell palástolnia, különben elrontja az önről kialakult kedvező véleményt.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Mérleg

Mérleg IX. 23. - X. 22.

A közelítő ősz és a Plútó fokozott veszélynek teszi ki önt, ezért érdemes lenne immunrendszerét a szokottnál jobban felkészíteni az idei télre. Egy influenza elleni oltás, de legalábbis vitaminok szedése jól jöhet most.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Skorpió

Skorpió X. 23. - XI. 21.

Minden erejével a pénzügyei rendezésére törekszik. Elég jó helyzetben van, de óvakodjon a szélsőségektől: a spórolás és a költekezés egyaránt kerülendő. Keressen fel egy befektetési tanácsadót! Ma a szerelemben is szerencséje lehet.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Nyilas

Nyilas XI. 22. - XII. 21.

Életkedve kezd visszatérni, ez az ősz várakozással tölti el. A tanév kezdete valamiért most különösen fontossá vált önnek. A szokottnál is jobban el akarja varázsolni családját, szűkebb környezetét. Boldog, ha a saját, vagy mások tudását látja növekedni.

Napi horoszkóp - Bak

Bak XII. 22. - I. 19.

Találkozhat valakivel, aki mély nyomot hagy lelkében: ha még nem elkötelezett, akkor sem vetheti magát felhőtlen boldogsággal az új kalandba! Készüljön fel rá, hogy fájni fog. Ismeri a mondást: „Nincsen öröm, üröm nélkül.”

Napi horoszkóp

Napi Horoszkóp - Vízöntő

Vízöntő I. 20. - II. 18.

Nagyon keményen kell dolgoznia az év utolsó harmadában, de a fáradozásainak meg lesz az eredménye. Nemcsak az anyagiak terén, de sikerül az egzisztenciája alapjait megszilárdítani, és ez hosszabb távon bizony jót tesz karrierjének.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Halak

Halak II. 19. - III. 20.

Az otthon nem a munkahelye, ne játssza hát a főnököt! A munkahelyén viszont nem kell minden terhet magára vennie: ossza meg a feladatokat kollégáival. Kedvese sem veszi jó néven, ha minden idejét a munkájának szenteli.

Napi horoszkóp
Astronet.hu

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: